Jdi na obsah Jdi na menu

Krajská výstava v Žebětíně 2012

5. 8. 2012

Jako i v letech minulých,tak i tento rok se naše psí rodinka zúčastnila Krajské výstavy v brněnském Žebětíně,tento rok ještě v hojnějším počtu než loni.Naši partu doplnil potomek Bronči z posledního vrhu Caesar a navíc Wheyla už dospěla do třídy veteránů a tak jsme měli zastoupení hned ve čtyřech kategoriích.

V osudný den se naproti všem předpokladům vyjasnilo a počasí nám hrálo do karet. Komu by se taky chtělo vystavovat za deště? Ten se nám ale vyhnul a o půl desáté začlo posuzování. Jako obvykle se erdelové dostali na řadu první a tak jsme během pár minut dostali do kruhu za panem rozhodčím Němcem. Po přísném posouzení přišla zasloužená radost. Caesar Classic Mytys získal v mezitřídě titul vítěze třídy, Zaaron Classic Mytys ze třídy pracovní dokonce vybojoval titul Krajského vítěze a tím i postup do závěrečných soutěží. V soutěži fen vyhrála Wheyla Classic Mytys třídu veteránů a titul BOV(Best of Veterans=nejlepší veterán). Zasloužená a pyšná matka Brony Classic Mytys získala titul vítěze třídy a nakonec i Krajského vítěze a s ním stejně jako Zaaron a Wheyla postup do závěrečných soutěží.

Když jsme se vrátili na odpolední soutěže, občas poprchávalo, ale i to nám nezabránilo v účasti. Na naše soutěže se naštěstí vyčasilo. Nakonec se naší rodince ve složení Wheyla, Zaaron a Bronča za předvedení nejmladší generací chovatelek Karolínou, Alicí a Doroteou Hejčovými podařilo získat v soutěži o Nejkrásnější chovnou skupinu krásné třetí místo. A tak jsme odcházeli z výstavy s nadšením...

Naše rodinka na výstavě v Žebětíně

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář